Dagbesteding De Zonnemaatjes is gevestigd aan de Burg. Lovinkstraat 25 in Breezand. In deze kleinschalige opvang worden diverse activiteiten aangeboden voor mensen met een lichte beperking, met als doel hun talenten en kwaliteiten te ontdekken, verder te ontwikkelen en leren hier gebruik van te maken. Meld je nu aan via het contactformulier en wordt ook een Zonnemaatje!

Activiteiten en eigen winkel

Op onze opvang werken we o.a. met kleine dieren, zoals kippen, konijnen, hamsters en vissen. De verzorging hiervan is een dankbare taak, want ze geven warmte en leren de cliënten meer over zorgen voor zichzelf en een ander. Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van lichaam en geest.

De buitenplaats is ingericht met een verblijf voor buitendieren en een moestuin met kas. Hier plukken de cliënten groenten en maken deze schoon, om ze vervolgens te kunnen verkopen in ons winkeltje in de opvang. Ook vindt u in onze shop door de cliënten zelfgemaakte artikelen, zoals vazen, vogelhuisjes, kaarsen en zelf bedrukte T-shirts en kunt u kakelverse eieren bij ons kopen.

Nu aanmelden

Bij Dagbesteding De Zonnemaatjes hebben we nog enkele plekken vrij voor cliënten. Ziet u deze manier van dagbesteding wel zitten of wilt u meer informatie over onze activiteiten? Op www.zonnemaatjes.nl, Facebook en Instagram vindt u meer informatie, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen via e-mailadres info@zonnemaatjes.nl. We maken graag kennis met u!

De Zonnemaatjes is aangesloten bij Stichting Heemz.org. Dit is een collectief van kleinschalige zorgboerderijen en –bedrijven in Noord-Holland, waarbij een landelijke omgeving, dieren, natuur en het buitenleven de basis vormen voor de geboden zorg.